TARERIKAS - VIENAS IŠ SEKAMIAUSIŲ TINKLARAŠČIŲ LIETUVOJE!

Susitikimas su Ignu Leliu, Edvinu Navicku (the3dvinas) ir sTimoMedia














2017 m. liepos 13 dieną organizuojamame festivalyje, kurį organizavo ,,Kūrėjų karta". Festivalis vyko Klaipėdoje, Socialinių mokslų kolegijoje. Tą dieną, kurioje aš buvau t.y. 13 dieną, o šiaip festivalis vyko 3 dienas (11d., 12d., 13d.). pamačiau daug žinomų žmonių.

Ignas Lelys kalbėjo apie įvaizdį socialiniuose tinkluose, ką rekomenduotų kelti, kokį turinį, koks žanras turėtų būti, kokie žanrai auditorijai patinka ir apskritai ko nekelti ir kas nepatinka auditorijai. Taip pat papasakojo apie savo pirmąją meilę, ką iškentė ir kas įvyko poto. Taip pat papasakojo kaip susipažino su ,,Bernais" t.y. Radistais (Jonu Nainiu ir Rolandu Mackevičiumi) taip jis vadina Radistus. Išgirdome apie pirmąjį jo darbą ir kelią į radijo stotį Zip Fm... Buvo daug juoko, man asmeniškai patiko jo kalbėjimas ir bendravimas su publiką.

Edvinas Navickas (the3dvinas) ir Artūras su Miroslavu (sTimoMedia) kalbėjo apie video kūrybą, kaip jiems tai patinka ir kaip jie myli tai. Edvinas papasakojo apie pirmus video kokie buvo draugų, bei šeimos reakciją. Taip pat pasakė ką žadą toliau kurti, apie heiterius papasakojo, apie fanus ir t.t. 
Artūras su Miroslavu papasakojo apie savo aistrą filmavimui, kad galbūt laikui bėgant mes darbą oro uoste ir susikoncentruos į savo pomėgį filmavimą. Taip pat atsakė į žiūrovų klausimus (kiek laiko montuoja video ir t.t.) 

Festivalio metu koncertavo: Sasha Song, Audrius Janonis, Rosita Čivilytė, Victoria ir Martin Lu ir kiti...

Tikrai nesigailiu atėjęs ir rekomenduoju jums kitais metais!

Daugiau renginio nuoraukų rasite čia

SEKITE MANE INSATGRAME: @TARERIKAS
SEKITE MANE FACCEBOOKE: ERIKAS TARASENKO
SUSISIEKITE SU MANIMI: ERIKAS8882@GMAIL.COM

Komentarų nėra:

Teikia „Blogger“.