TARERIKAS - VIENAS IŠ SEKAMIAUSIŲ TINKLARAŠČIŲ LIETUVOJE!

APIE EUROVIZIJĄ 2020





Mano žiniomis daug kas nebežiūri tos Eurovizijos, bet man tai vistiek įdomu pasižiūrėti ką valstybės  parengė Europai. Iš pradžių mano šių metų Eurovizijos atrankų favoritė buvo Monique, nežinau kodėl ji taip sužavėjo, ar jos natūralumas ar kas, bet tiesiog patiko pasirodymas. Visą laiką buvau už ją. Eurovizijos atrankų beveik nežiūriu, tik pasirodymus ar laidų ištraukas YouTubėje. Žinojau, kad šiandien (šeštadienį) bus atrankų finalas, sužinosime, ką siųsime į Amsterdamą, bet kažkaip neprisėdau pasižiūrėti. Vistiek tik atsidarysiu Facebooką iš kart pirma naujiena bus - "LIETUVA Į AMSTERDAMĄ SIUNČIA...". Pasirodo, taip ir buvo. Sužinojau, kad The Roop yra toji grupė, kuri atstovaus Lietuvą didžiojoje Eurovizijos scenoje, per daug nesusireikšminau. Atsidariau The Roop pasirodymą, nes prieš tai nebuvau pasiklausęs jų. Ir ką galiu pasakyti... Likau šokiruotas! Pasirodymas - 10 balų. Scenografija, choreografija labai patiko, pati muzika tokia šiuolaikiška, moderni ir labai greit įsiminanti. 



Kiek domėjausi kitų nuomonę apie mūsų šalies pasirodymą auditorija pasiskirstė į dvi šakas: vieni gyrė pasirodymą, liko abstulbę, o kiti vadino keistą pasirodymą bei choreografiją. Pasižiūrėjau Youtubėj užsieniečių reakcijas į mūsų pasirodymą, vos ne visi liko laimingai, nes šią grupę įtraukė tarp savo Eurovizijos favoritų. 


Aš manau, kad mums turėtu pasisekti BENT JAU Į TOP 10 ĮLĮSTI. Nes kol kas, nemačiau nei vieno kitų šalių pasirodymo, kurie būtų įsimintini. Kiek žinau daugumos favoritai yra NORVEGIJA, ALBANIJA, LIETUVA IR ITALIJA.



O KAS YRA TAVO EUROVIZIJOS FAVORITAI? AR PATIKO THE ROOP PASIRODYMAS?




1 komentaras:

Teikia „Blogger“.