TARERIKAS - VIENAS IŠ SEKAMIAUSIŲ TINKLARAŠČIŲ LIETUVOJE!


06:00 val. pajudėjome iš Klaipėdos link Vilniaus. Aišku sustojome degalinėje keletą kartų, o aš kaip visados - KAVOS! :D  Kaip pirkome bilietus apie šį renginį nieko nežinojau (pirkome bilietus pora mėnesių prieš renginį), o likus mėnesiui ar keletą savaičių iki renginio, Instagrame buvo pilna post'ų susijusių su šiuo renginiu. Šiaip labai džiaugiuosi SMK organizuojamais renginiais, jie iš tikro man labai patinka, nes jau dalyvavau keletą kartų jų organizuojamuose renginiuose ir man visi jie patiko.

Renginys suteikė galimybių visiems pamatyti Lietuvos televizijos, radijo ir interneto personas ir išgirsti jų istorijas, išgyvenimus tiesiai iš jų lūpų. Taip pat išgirsti ,,X Faktoriaus'' nugalėtojus ,,120",  ,,West One"  ir kitus.

Iš renginio išėjome anksčiau:( Neišgirdome Iglės Bernotaitės, 8 kambario ir Roko Bernatonio pasirodymo...


Justinas Jankevičius


















Tikrąjį Vaibą pajutau, patys pažiūrėkit į nuotrauką. Autoritetas, kurį nė karto nesu matęs gyvai pliaukštelėjo per ranką. Neesmė, kad mes jo laukėme 20 minučių prie užkulisių per pertrauką, nes galvojome, kad jis nuėjo valgyti ir grįš. Pasirodo, kad jis jau vedė renginį :D  Gaila, kad nepavyko nusifotkinti kartu, bet bent jau šią akimirką pagavau!




Gal pastebėjote, o gal ir ne. Bet negalvojau, kad busiu toks aukštas prieš Antaną :D Nors ir ne į tą kamerą žiūrėjome, bet šita buvo kokybiškesnė, nes fotografuota iš trijų telefonų.

Pirmą kartą paragavau jau seniai Instagrame išpopuliarintus ledus, visai nieko, tik labai dažo lūpas. Pirkau OZO maximoje, bet manau ir kituose prekybos centruose rasite.







BUVO LABAI SMAGI KELIONĖ IR RENGINYS!



O jus ar buvote VibeLift'e?

2 komentarai:

Teikia „Blogger“.