TARERIKAS - VIENAS IŠ SEKAMIAUSIŲ TINKLARAŠČIŲ LIETUVOJE!

Sudie, Vasara!






Pripažinsiu ši vasara buvo kažkas nerealaus! Tiek daug įvyko per tuos kelis mėnesius. Nauji žmonės, naujos pažintys, naujos atrastos veiklos, nauji išbandymai ir dar daug daugiau įvyko per tuos kelis mėnesius, šiandien apžvelgsiu 2019-ųjų vasarą.


BIRŽELIS
Vasara prasidėjo mokykloj, nuoširdžiai dėkoju Jurgitai Petrauskienei, švietimo ir mokslo ministrei:)     (fake smile) Keliasdešimt karščio temperatūroje sedėjome suoluose ir mokėmes (kalbu apskritai, o ne ką aš veikiau mokykloje😃) Tai va taip ir praėjo tas birželis... Nieko ypatingo nebuvo.

LIEPA
Vasaros vidurys pajudėjo gan gerai, buvo visokių dalykėlių. Jūros šventė, kuri žiauriai nerealiai praėjo. Keli koncertai, po kurių kojų nebejaučiau ir balsą praradau.  Žodžių vidurys, buvo skirtas pasismaginimui: vakarėliai ir pnš. Dar norėjau išbandyti vieną atrakcioną "BUSTER", kuris buvo jūros šventėje, bet neišbandžiau, palikau kitiems metams😨😀.

RŪGPJŪTIS
Kadangi labai mažai buvau prie jūros, todėl paskutinis mėnesis buvo skirtas daugiau prie jūros ir gamtos. Tik kelis kartus maudžiausi Baltijos jūroje, kol kiti vos ne kas antrą dieną vyko maudytis, aš dėl asmeninių priežasčių neturėdavau laiko nuvykt. "Dėl asmeninių priežasčių" kai cringe parašiau:D būtent su šią frazę man tėvai pateisina kas antrą kartą pamokas:D Galiu pasigirti, kad paskutinėmis vasaros dienomis buvau BOOM parke - nerealus parkas! Daug pramogų, ant vandens yra batutai ir visokie atrakcionai, nu ten kaip "Jokių kliūčių", kur rodo per televizorių. Yra dar keli nusileidimai padangomis bei skrydis su lynu. Tai va ten praleidau paskutines dienas. Aiii dar buvo keli gimtadieniai po kurio irgi labai gerai pašėlome😀


DAUG LAIKO DAR SKIRIAU ĮVAIRIEMS PROJEKTAMS, KURIE JAU IŠVYDO, O KAI KURIE TIKIUOSI DAR IŠVYS DIENOS ŠVIESĄ. APIE JUOS PLAČIAU VĖLIAU PAPASAKOSIU😊


Komentarų nėra:

Teikia „Blogger“.